Es conforma per les capes superiors de la pell, que actuen protegint les més profundes, com és l’epidermis.

Cada dia, les agressions de la vida urbana debiliten i alteren la barrera cutània i, com a conseqüència, la pell perd nutrients i hidratació essencials.

La majoria dels signes de l’edat s’inicien a causa de l’exposició a les agressions externes, com ara els raigs UV, la contaminació, la falta de descans, l’estrès, els canvis meteorològics o la dieta desequilibrada.

Una de les principals funcions de la pell és la protecció, en què la barrera cutània juga un paper important. Una barrera cutània saludable pot ajudar a defensar-se dels agressors ambientals. A més de la protecció, la barrera cutània també ajuda a retenir i regular la humitat dins la pell.

👍 A Passion Beauté us aconsellem els millors tractaments per retardar l’envelliment urbà accelerat de la pell, com CERA REPAIR BARRIER CREAM, la crema que reforça la funció barrera de la pell.

Gràcies a la seva fórmula única amb fracció probiòtica de Life PlanktonTM i Bioceramides, la nova Cera Repair Barrier Cream enforteix la barrera protectora cutània, protegint-la de les agressions i frenant l’envelliment prematur de la pell.

Recordeu, quan la barrera de la pell és saludable i resistent, la pell se sent suau i hidratada, es veu radiant i d’aspecte més jove. ✨ 🥰