Començarem responent a la famosa pregunta… Per què la pell del cos mereix una cura especial?

  1. La pell del cos és diferent de la del rostre: està menys protegida enfront de la deshidratació.
  2. El frec de la roba altera la capa còrnia, per la qual cosa la pell està més aspra.
  3. El fet d’utilitzar peces ajustades comprimeix els vasos sanguinis i desequilibra l’aportació natural d’aigua de la pell.
  4. L’aigua calcària i els productes de bany massa agressius augmenten la fragilitat de la pell del cos.

A causa de l’anterior en Passion Beauté et convidem a conèixer els tractaments hidratants ideals per a la pell del cos i començar a gaudir d’una pell més que suau!

Avui et proposem el Bàlsam Superhidratant per al Cos de Clarins, que nodreix i hidrata tot tipus de pells, fins i tot les més seques, gràcies a la seva concentració de llard de karité.

✨  Els extractes naturals d’aigua de gerd bio, àcids de polpa de tamarinde i sucres de civada bio suavitzen i allisen la textura de la pell.

✨  La seva textura fundente, de ràpida absorció, penetra a l’instant en la pell permetent vestir-se immediatament després de l’aplicació.

Com aplicar-la?

Escalfar primer entre les mans i després aplicar mitjançant suaus moviments, començant des dels turmells i pujant cap a la cintura, i des de les nines cap a les espatlles.

Veuen a conèixer-la en el teu centre de bellesa PASSION BEAUTÉ més pròxim, t’esperem amb moltes novetats i consells per a cuidar-nos cada dia més!