És un fet. La pell es renova sola. Cada 28 dies aproximadament. No obstant això, hi ha determinats factors al nostre voltant que obstaculitzen que aquest procés de regeneració es produeixi de la manera adequada. Les partícules de contaminació i brutícia, al costat de les toxines, impureses i greix que es van acumulant en el nostre cutis acaben obstruint porus i dificultant la renovació natural del cutis.

És per això que l’exfoliació de la pell és fonamental per a donar-li una empenteta a la renovació epidèrmica i que la nostra pell respiri i absorbeixi millor els nutrients dels productes que després aplicarem. Un cutis exfoliat regularment és un cutis més lluminós, més suau i més hidratat.

👉 Vine al teu centre Passion Beauté més pròxim i descobreix Mon Gommage Visage, que exfolia la pell suaument gràcies a les seves partícules d’arròs i ametlla. Enriquit en llard de karité, nodreix i suavitza la pell per a un rostre radiant.

Pots aplicar-ho amb les gemmes dels dits sobre la cara humida una o dues vegades per setmana, recorda evitar la pell del contorn dels teus ulls ja que és una zona més fràgil i sensible.

👉 Ho trobaràs en exclusiva a Passion Beauté, en dues mides, 75ml i en 30ml especial viatge, ideal per a les teves escapades!