La nova Musc Noir Rose For Her de Narciso Rodriguez és una fragància de la família olfativa Ámbar Floral.

Les brillants notes de sortida de la bergamota es combinen amb l’intens nardo per a crear una fragància lluminosa. El captivador cor d’almesc ve a continuació, magnificant el bouquet floral de la fragància mentre suavitza les notes de fons amb càlids accents orientals de vainilla.

Vols saber més? A Passion Beauté et descobrim l’art de l’estratificació amb la col·lecció icònica de fragàncies For Her de Narciso Rodríguez.

Originària d’Orient Mitjà, l’estratificació és una tècnica que permet a l’usuari definir encara més la seva signatura olfactòria. Combinant diverses aromes, és possible crear una fragància totalment pròpia. Amb la introducció de For Her PURE MUSC, l’estratificació s’ha convertit en una faceta central de la col·lecció de fragàncies For Her, que permet personalitzar les fragàncies favorites de For Her per a qualsevol ocasió. PURE MUSC realça la lluentor de l’ombrívol bouquet de MUSC NOIR ROSE, revelant la quinta essència de la flor del taronger, el gessamí i el ylang ylang per a una major sensualitat.

Sens dubte, el cor patentat d’almesc infós en cada perfum de For Her portarà a la seva portadora a un viatge molt sensorial.💜