El secret per a una pell perfecta?

Desmaquillar-se diàriament és la base de qualsevol tractament, no sols per a eliminar les impureses i restes de maquillatge, sinó sobretot, perquè la nostra pell respiri i l’endemà llueixi resplendent. A més, desmaquillar-se totes les nits té altres beneficis afegits, com ara afavorir la regeneració cel·lular i augmentar l’eficàcia de tractaments posteriors.

La textura fresca i lleugera de la Llet Netejadora Passion Beauté és ideal per a aquest moment! Amb extracte de cotó que aporta suavitat i confort a la pell. Aplica-la amb les gemmes dels dits amb moviments circulars per tot el rostre.

Ma. Lotion Tonique completa aquesta rutina eliminant perfectament els residus del maquillatge. I aquí ho tens, una pell suau i lluminosa!

Sabies que desmaquillar-se també és molt important perquè el maquillatge de l’endemà resisteixi en perfecte estat molt més temps? Una pell neta i ben hidratada serà perfecta per a tornar a crear un nou look radiant cada dia.

A Passion Beauté t’aconsellem la teva rutina de bellesa adaptada al teu tipus de pell i estil de vida, no dubtis a consultar-nos!

#ExpertosBeauté
#PielRadiante
#TuRutinaBelleza