És un concentrat d’actius, que augmenta l’eficàcia dels tractaments i que s’aplica abans de la crema de dia o de nit. Optimitza la impregnació de la crema a l’epidermis i l’acció dels actius. Els sérums específics actuen, segons les necessitats de la pell, sobre les funcions responsables de la joventut, o restauren els mecanismes naturals d’hidratació, o fins i tot contribueixen a la fermesa o a l’equilibri de la pell. Garanteixen la bellesa i la resistència de l’epidermis.

Em puc aplicar dos sérums seguits?

Sí que es pot, gràcies a la textura extra fina d’aquest tractament, que penetra instantàniament. Però aplica primer el sérum més “senzill”. Per exemple, comença sempre pel sérum hidratant, seguit del sérum refermant.

Per què el sérum no s’utilitza només?

Perquè el sérum no substitueix a l’acció d’hidratació i de protecció de la crema, sinó que l’optimitza. Si el teu sérum té una acció antiarrugues , aplica-ho millor a la nit, quan la renovació cel·lular és més intensa.
 
Vine a Passion Beauté i descobreix Double Serum de Clarins. Per primera vegada, un sérum antiedad desxifra el llenguatge de la joventut!
Descobreix el tractament de doble fase hídrica i lipídica ric en [21] extractes de plantes que estimula les 5 funcions vitals de la pell. Una doble fórmula única, universal i en clau bio: aquest tractament associa 20 dels extractes de plantes més eficaces en matèria antiedat amb l’extracte de cúrcuma concentrat en turmerona. Els signes de l’edat s’atenuen visiblement, i la pell recobra tot la seva resplendor i vitalitat.

Beneficis: Pell reafirmada – Arrugues visiblement allisades – Lluminositat i uniformitat del rostre recobrades – Porus atenuats.

T’esperem amb molts consells de bellesa, per a cuidar de tu i de la teva pell!