Saps què és un sérum?

Saps què és un sérum?

És un concentrat d’actius, que augmenta l’eficàcia dels tractaments i que s’aplica abans de la crema de dia o de nit. Optimitza la impregnació de la crema en l’epidermis i l’acció dels actius.

Els sérums específics actuen, segons les necessitats de la pell, sobre les funcions responsables de la joventut, o restauren els mecanismes naturals d’hidratació, o fins i tot contribueixen a la fermesa o a l’equilibri de la pell. Garanteixen la bellesa i la resistència de l’epidermis.

✅ Em puc aplicar dos sérums seguits?
Sí que es pot, gràcies a la textura extra fina d’aquest tractament, que penetra instantàniament. Però aplica primer el sérum més “senzill”. Per exemple, comença sempre pel sérum hidratant, seguit del sérum refermant.

✅ Per què el sérum no s’utilitza sol?
Perquè el sérum no substitueix a l’acció d’hidratació i de protecció de la crema, sinó que l’optimitza. Si el teu sérum té una acció antiarrugues , aplica-ho millor a la nit, quan la renovació cel·lular és més intensa.

✅ Quins Beneficis obtindrem?
Pell reafirmada – Arrugues visiblement allisades – Lluminositat i uniformitat del rostre recobrades – Porus atenuats.

? Vine a Passion Beauté i descobreix Double Serum de Clarins. Per primera vegada, un sérum antiedad desxifra el llenguatge de la joventut!

? T’esperem amb molts consells de bellesa, per a cuidar de tu i de la teva pell!