Promocions Estiu

Descobreix totes les promocions d’aquest estiu.

Estrena perfum

Essències fresques però amb personalitat, així són les fragàncies d’estiu d’aquest any. Vine a conèixer-les a Passion Beauté i et regalem un Travel Spray perquè te les emportis de viatge en una pràctica mida.

Festa d’estiu

Les vacances són sinònim de festa. Les fragàncies d’estiu conviden a gaudir de les llargues nits estivals a la platja o a la piscina, amb música i còctels refrescants.

Frescor absoluta

Abusa de les Aigües Fresques, oblida’t de la moderació i deixa’t emportar per l’alegria de viure d’aquestes fragàncies energètiques, espurnejants, de notes cítriques, verdes o afruitades.

A tot color

Maquilla’t amb els productes Deborah Milano que trobaràs a Passion Beauté i viu l’estiu a tot color! Pólvores bronzejadores, pestanyes extra llargues, llavis vinil, ungles efecte gel…

Alta selecció

Ingredients d’alta qualitat converteixen a aquests perfums en essències exquisides, orals però no massa intenses, per la qual cosa són perfectes per a l’estiu.

Calidesa sensual

En fragàncies masculines, s’imposa la sensualitat, notes especiades, llamineres, aromàtiques, que es fonen amb unes altres típicament masculines, com són les afustades clàssiques, i amb notes fresques.

Paradís terrenal

Edicions limitades per a l’estiu que t’omplen de vitalitat. O fragàncies sensuals i fresques al mateix temps que rea rmen la teva personalitat.Tria el teu perfum a Passion Beauté!

Forts i sensibles

Ells prefereixen perfums intensos, però la seva pell necessita tractaments calmants i regeneradors. Encara que sembli més resistent que la pell de la dona, també pateix els efectes del sol i pot tenir problemes de […]